![літній весільний бенкет, летний свадебный банкет](http://vesillya.kiev.ua/adimag/letniy_svadebniy_banket00.jpg)
Що слід враховувати, вибираючи меню для літнього весільного
столу? Які оригінальні страви можна використовувати як холодні закуски,
гарячі страви, напої чи то десерт?
Літо - прекрасна пора для проведення весільного бенкету, адже можна
використовувати самі свіжі фрукти та овочі, замовляючи в ресторані дуже
смачні страви.
Літній весільний стіл
Літнє меню повинне бути легким і смачним. Риба і м'ясо птиці -
ідеальні варіанти для гарячого. Не забудьте сезонні овочі та фрукти -
додайте вишуканої спаржі та солодкої полуниці до Вашого весільного
столу. Прості і свіжі страви будуть просто доречними. Легкий крем і
свіжа полуниця не зможуть не потішити Вас і Ваших гостей. Ягоди додадуть
смак і колір бенкету - прикрасьте ними страви і столи.
Прикраса столу
Досвідчені кухарі можуть створювати з безлічі дозрілих овочів і
фруктів шедеври карвінгу (різьблені фігури у вигляді квітів, тварин,
птахів, весільних символів).
![літній весільний бенкет, летний свадебный банкет](http://vesillya.kiev.ua/adimag/letniy_svadebniy_banket05.jpg)
Також, обов'язково прикрасьте столи сезонними квітами: польовими
травами, сонячними ромашками, запашними півоніями. Яскраві стрічки,
огіркові канапе, поєднання білосніжних скатертин і яскравих страв
створять святкову атмосферу. Також можна прикрасити стіл і декорувати
бенкетний зал в морській темі - біло-блакитні поєднання, морські мушлі і
багато-багато морепродуктів на столах.
Якщо ви проводите весілля на березі озера або моря, використовуйте
перевернений човен для зберігання пляшок з газованою водою - і зручне
вмістилище, і оригінальна прикраса одночасно.
Закуски
Замовляючи меню, варто звернути увагу на літні холодні закуски -
кухарі, використовуючи традиційні рецепти салатів, кладуть у них хрусткі
листя салату, свіжі помідори, огірки та інші овочі.
![літній весільний бенкет, летний свадебный банкет](http://vesillya.kiev.ua/adimag/letniy_svadebniy_banket04.jpg)
Холодні закуски напевно припадуть до вподоби гостям: салати "Цезар",
"Грецький", "Весняний", "Рубіновий браслет", а також тарталетки і
канапе. Влітку краще всього використовувати нежирне м'ясо, а замість
майонезу додавати легкі соуси. При виборі меню Ви можете задавати
адміністратору ресторану всі питання, що цікавлять Вас : які будуть
гарячі страви, що входить до складу маринадів, соусів або соусу,
наприклад, чи буде входити в рецепт млинців з сиром полуниця і вершки.
Гарячі страви
Гаряче блюдо відіграє основну роль на бенкеті, а якщо бенкет
проходить в ресторані або на відкритому повітрі з можливостями
приготування гриля або барбекю, це безсумнівний плюс. Адже можна
замовити шашлик, курячі грудки мариновані, свинячі відбивні, кролика і
все це приготувати, використовуючи ароматні спеції і трави (імбир,
часник, розмарин і т.п.). Гості будуть у захваті від цих страв, та ще й у
поєднанні з хорошими алкогольними напоями.
![літній весільний бенкет, летний свадебный банкет](http://vesillya.kiev.ua/adimag/letniy_svadebniy_banket02.jpg)
Напої
Влаштовуючи весільний бенкет, слід подбати про достатню кількість
алкогольних та охолоджувальних напоїв заздалегідь, враховуючи кількість
гостей і той факт, що влітку спрага сильніше. В якості безалкогольних
напоїв чудово підійдуть компоти, лимонади, охолоджений чай з м'ятою і
лимоном. Крім традиційних алкогольних напоїв можна замовити коктейлі та
безалкогольні пунші. Влітку особливо гарні в складі напоїв м'ята, лимон,
кориця, квіти гібискуса, ягоди, і звичайно, варто потурбуватися про
наявність необхідної кількості кубиків льоду, який гості будуть додавати
в напої.
![літній весільний бенкет, летний свадебный банкет](http://vesillya.kiev.ua/adimag/letniy_svadebniy_banket03.jpg)
Десерт
Літні фрукти можуть входити як до складу десертів, так і бути окрасою
весільного торта. Фрукти можуть подаватися гіркою або на шпажках, з
морозивом, а якщо Ви зважитеся на шоколадне фондю або фонтанчик з
шоколаду, гості не забудуть цей десерт ніколи! У приготуванні десертів
та морозива можна використовувати не тільки сезонні фрукти і ягоди, але і
горішки, родзинки, стружку з чорного та білого шоколаду.
![літній весільний бенкет, летний свадебный банкет](http://vesillya.kiev.ua/adimag/letniy_svadebniy_banket06.jpg)
Однак, якщо ваше весілля випадає на дуже жаркий день середини літа не
варто замовляти такі страви, як шоколадний торт. Такий торт навряд чи
простоїть довго і дуже швидко почне танути. На десерт можна подати
легкий бісквіт з просоченням з лікеру і нежирним кремом. Якщо у вашому
торті не присутні ягоди, поставте їх у креманки разом з ванільним
морозивом для завершення Вашого найголовнішого бенкету в житті.
Весільний Портал бажає Вам смачного весілля!
Источник: http://vesillya.kiev.ua |